Vluchtmisdrijf in Oudegem, dader gezocht

Zondagavond omstreeks 21:45 is een donkere Renault Clio tegen de gevel van een huis gereden op Ouburg Oudegem.
De dader is er onmiddelijk vandoor gegaan. De schade aan gevel is aanzienlijk. De politie heeft op dit moment geen enkel spoor, daarom doet de eigenares van de woning, Annik De Kimpe, zelf een oproep tot getuigen. Heeft er iemand een verdachte donkere (zwart of blauw) clio gezien tussen 21.30 en 22:30, die ergens aan een hoge snelheid is voorbij geraasd of ergens vertrokken? De politie vermoed dat hij van Dendermonde kwam en richting Aalst is gevlucht. De Clio zou aan de voorkant en zijkant beschadigd zijn.
Voor alle info, bel 047/95.93.63 of contacteer de politie van Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord