Zenith presenteert Laston & Geo op 4 september

Sint-Gillis – Zaterdag 4 september brengt Radar opnieuw het kruim van de Belgische dj’s naar jeugdhuis Zenith.

Laston & Geo zijn een synoniem voor feest, dat bewezen ze reeds vol overtuiging op festivals als Laundry Day, Rock Werchter en I Love Techno. Alhoewel ze een passie voor electro hebben, hoor je in hun sets ook vaak disco, house, en ja… zelfs een beetje rock! Maar ook in de studio maken ze met succes mash-ups en remixen die al opgepikt werden door onder meer Studio Brussel en JIM TV.

Met We Are Prostitutes haalt Zenith een opkomend talent in huis. Deze heren zijn kind aan huis in de Make Up Club, en ook in de Vooruit zijn ze graag gezien. In hun biografie bestempelen ze zichzelf als een bende aandachtshoeren die niets liever willen dan de hipsters te pleasen.

Met hun nieuwe mixtape, die onder meer steun kreeg van Studio Brussel, bedienen ze echter een veel breder publiek op hun wenken. Zowel platen van vroeger als nu mixen ze naadloos aan elkaar. Want waarom zouden Boys Noize, Kiss, The subs en Florence + The Machine nu niet samengaan?

Moeten we Dossch-Y nog voorstellen? Fel gegeerde dj in Dendermonde en omstreken, en tevens resident van Radar. Deze zomer was hij onder andere te zien op Rock Waregem en Hageland Festival, en op Radar zal hij de warming-up voorzien.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie