NMBS-parking blijft gratis

Dendermonde – De NMBS komt terug op haar plannen, die ze enkele maanden geleden aankondigde, om betalend parkeren in te voeren op haar parking aan het station van Dendermonde. Door de recente aanpassingen aan het parkeerterrein aan het station van Dendermonde is de parkeerdruk aanzienlijk is gedaald, waardoor de noodzaak om betalend parkeren in te voeren verdwijnt. De Dendermondse schepen van mobiliteit Bart Van Malderen (sp.a) is tevreden: “Tijdens de onderhandelingen met de NMBS hebben wij steeds benadrukt dat een toegankelijk parkeerbeleid deel uit maakt om mensen te sensibiliseren het openbaar vervoer te nemen. Samen met de verbeterde parking slaat de pendelaar dus twee vliegen in één klap.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord