Zoek

Dansateljee blijft vernieuwen

dansateljee.jpg
Caroline Desomer en Myriam Macharis van Dansateljee presenteren vier (!) nieuwe danslessen dit seizoen.

Sint-Gillis –Dansateljee is een gevestigde naam in de regio. En dát zal je geweten hebben. Er blijft een vernieuwende wind waaien door deze Dendermondse dansschool. Vanaf september biedt Dansateljee naast het al uitgebreide aanbod maar liefst vier nieuwe danslessen aan: ‘Clipdance’ voor 12- tot 16-jarigen, ‘Streetdance’ voor 16-plussers, de ‘Jongensklas’ voor jongens van 7 tot 15 jaar en ‘Seniorendans’.

Om te beginnen is er ‘Clipdance’ voor hippe 12-16 jarigen die de videoclips van hun favoriete dansmuziek willen nadansen. 16-plussers kunnen hun energie kwijt bij ‘Streetdance’ waar ze een mix van moderne dansstijlen voorgeschoteld krijgen. Ook stoere binken van 7 tot 15 kunnen terecht bij Dansateljee. Speciaal voor hen is er de ‘Jongensklas’ met hiphop, coole funk en mag er een tikje breakdance bij? Senioren met pit en hart voor dans moeten zeker de ‘Seniorendans’ proberen. Genieten van het dansgevoel staat voorop. Zelfs een stijve knie of zere rug hoeft geen belemmering te zijn.

Ook buiten de dansmuren kan je Dansateljee volgen. Op 29 augustus neemt het dansgezelschap deel aan het Bloemencorso in Blankenberge en op 5 september in Sint-Gillis. Op 26 september staan ze paraat op de Vrijetijdsmarkt in Dendermonde.

De inschrijvingen voor het nieuwe dansjaar vinden plaats in de sporthal van Sint-Gillis op zaterdag 28 augustus en 4 september telkens van 9.30 tot 12.30 uur.

Wil je meer weten over deze vier nieuwe danslessen of de rest van het ruime aanbod, surf dan naar www.dansateljee.be. Je kan er online inschrijven en je vindt er informatie en nieuwtjes.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie