Wegenwerken in Grembergen verlopen zoals gepland

Grembergen – De wegenwerken aan het kruispunt van de Zeelsebaan met de Martelarenlaan en het Grootzand zitten perfect op schema volgens schepen Leen Dierick. “Volgende week start al de laatste fase van dit project. Dan neemt de aannemer de Martelarenlaan onder handen. Die werken worden weghelft per weghelft uitgevoerd. Tweerichtingsverkeer blijft daardoor mogelijk, maar wel op versmalde rijstroken”, aldus schepen Dierick. De werkzaamheden zouden in het voorjaar van 2011 helemaal moeten afgerond zijn.

Leen Dierick : “Tijdens de laatste fase van de werken zal het Grootzand wel volledig afgesloten worden. Bestuurders moeten dan via de Zeelsebaan, Kleinzand en Leugestraat omrijden. Doorgaand zwaar verkeer wordt nog altijd via de N41 rondgestuurd.”

Meer informatie: www.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord