Zoek

Eerste ruiterpad in september open

benjaminpieters.jpg
Appels – Zaterdag 11 september wordt het Ros Beiaard Ruiternetwerk officieel ingewandeld. Het nieuwe ruiterpad komt er geen dag te vroeg, want er is een gebrek aan open ruimte voor ruiters. Dat bevestigt ook Benjamin Pieters (foto) van Rijbaan Piet.

“We organiseerden tot voor kort elk jaar een jacht, maar het is bijna onmogelijk geworden nog een geschikt parcours voor de paarden te vinden”, vertelt Benjamin Pieters. “De ruitersport zit in de lift en er zijn steeds meer ruiters die graag met hun paard een wandeling willen maken maar de mogelijkheden zijn zeer beperkt. Paarrijden is voor veel mensen de ultieme ontspanning. We zien ook meer en meer kinderen paardrijden. Daar zit ongetwijfeld de televisiereeks Amika voor iets tussen, maar hoe dan ook is paardrijden een populaire sport en hobby geworden”.

De opening van het nieuwe ruiternetwerk gebeurt op zaterdag 11 september om 13.30 uur op het terrein van Rijbaan Piet aan de Schoolstraat in Appels.

Meer informatie: www.rijbaanpiet.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van