Lazy Sunday in Honky Tonk op 29 augustus

Dendermonde – Zondag 29 augustus vindt in de Honky Tonk Jazzbunker de eerste ‘Lazy Sunday’ van een kraaknieuw seizoen plaats.

“Second Line heeft er een lange, zwoele zomer opzitten en reken maar dat we weer volop goesting hebben om er in te vliegen”, zegt medeorganisator Jonathan Heuvinck. “Als opener serveren we nog eens een onvervalste Lazy Sunday, en wel met talent uit de eigen streek: Scotch ’n Soda. Ilja and friends brengen ondermeer hun eigen onnavolgbare interpretatie van aanstekelijke roots, melodieuze blues en heerlijke rythm & blues. Wie hen al bezig gezien heeft, zal het zeggen: Scotch ’n Soda moet je gewoon eens meegemaakt hebben”. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord