City Sounds op 10 en 11 september

Dendermonde – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september vindt voor de zesde keer het stadsfestival City Sounds plaats. In de Hollandse Kazerne aan de Noordlaan krijgen bezoekers naast de vertrouwde partyconcepten zoals Sonic (electro/house), Prison Breaks (drum&bass), Fabulous (pop/dance) en Independent (urban/r&b) ook live art, comedy, rock concerten, live hip hop shows met Beatville, dubstep met Echoes en live soundtracks op klassieke cultfilms binnen het nieuwe City Visions-project. Meer dan 35 binnen- en buitenlandse acts zullen twee dagen lang het beste van zichzelf geven.

Tickets kan je vinden in volgende voorverkooppunten: Freedom clothingstore, Cafe Belfort, Cafe Escapade, Videotheek Hollywood, t Katooke, Frituur Chatooke, Escalina’s en Touch.

Meer informatie: www.city-sounds.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord