Dendermondse Rugbyclub vloert Nederlandse landskampioen

Dendermonde – “De Dendermondse Rugbyclub heeft de eerste afspraak van het seizoen niet gemist”, blogt Gert Van den Steen. “In een traditionele voorbereidingswedstrijd tussen de twee bevriende clubs ging Hilversum, na een royale voorsprong, thuis in de allerlaatste minuut van de wedstrijd toch voor de bijl (29-36).”

De overwinning is een pluim op de hoed van Alain Buyens, de kersverse voorzitter van de club. “Vrijdagavond vertrekken we met een vijftigtal spelers richting kust voor de ultieme voorbereiding”, aldus de voorzitter. “Zondagnamiddag sparren we dan nog tegen Gent, en dan moeten we klaar zijn om in de eerste drie wedstrijden voor twee overwinningen te gaan. Op 12 september, thuis tegen Soignies, moet dat lukken, en na vandaag geef ik ons ook op 19 september, thuis tegen landskampioen Bosvoorde, een redelijke kans.”

Lees hier het volledige bericht.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord