Tweede wijkinspecteur voor Grembergen

Grembergen – Sinds 1 september krijgt de wijkinspecteur in Grembergen versterking, en deelt de lokale politie het grondgebied van de deelgemeente in twee. Nele De Clercq behartigt de zone Grembergen-Oost; de nieuwe wijkinspecteur Gwenny De Clerck neemt de zone Grembergen-West voor haar rekening. De wijkinspecteurs blijven het aanspreekpunt in geval van overlast, storende problemen en kleinschalige criminaliteit. Op basis van hun kennis en ervaring zijn zij het best geplaatst om de problemen die zich in hun wijk voordoen aan te pakken.

Meer online informatie over Grembergen Oost en Grembergen West.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord