Tweede wijkinspecteur voor Grembergen

Grembergen – Sinds 1 september krijgt de wijkinspecteur in Grembergen versterking, en deelt de lokale politie het grondgebied van de deelgemeente in twee. Nele De Clercq behartigt de zone Grembergen-Oost; de nieuwe wijkinspecteur Gwenny De Clerck neemt de zone Grembergen-West voor haar rekening. De wijkinspecteurs blijven het aanspreekpunt in geval van overlast, storende problemen en kleinschalige criminaliteit. Op basis van hun kennis en ervaring zijn zij het best geplaatst om de problemen die zich in hun wijk voordoen aan te pakken.

Meer online informatie over Grembergen Oost en Grembergen West.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie