Zoeken

Gemeentehuizen krijgen nieuwe openingstijden

Dendermonde – Op 1 oktober wijzigen de openingsuren van de gemeentehuizen. De aanpassing komt er na een grondige analyse. “Zo werd vastgesteld dat de burgers overwegend naar het Administratief Centrum komen voor de courante verrichtingen zoals adresaanvragen, de afhaling van elektronische identiteitskaart, aanpassing van het rijbewijs, de aanvraag en afhaling van reispassen en gft-stickers enzovoort. Slechts heel weinig mensen, amper 2 % in totaal, wenden zich voor deze verrichtingen tot de gemeentehuizen. Uit de analyse blijkt ook dat dit vooral ‘s middags en ’s avonds gebeurt”, aldus het stadsbestuur in een mededeling.

De nieuwe uurregeling moet zorgen voor meer duidelijkheid zonder aan de dienstverlening te raken. “Voor de burger is de regeling alvast eenvoudiger en makkelijker te onthouden. Bovendien kan elke burger in elk gemeentehuis terecht”, aldus het bestuur.

Appels : maandag van 14 tot 19 uur
Baasrode : dinsdag van 14 tot 19 uur
Grembergen : donderdag van 14 tot 19 uur
Oudegem : donderdag van 14 tot 19 uur
Schoonaarde : dinsdag van 14 tot 19 uur
Sint-Gillis : maandag van 14 tot 19 uur

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie