Jong N-VA Dender koos nieuw bestuur

Appels – Mario Rottiers uit Appels geeft als voorzitter van Jong N-VA Dender de fakkel door aan Vincent De Wolf uit Lebbeke. De jongerenafdeling koos onlangs een volledig nieuw bestuur met vertegenwoordigers van de afdelingen Dendermonde, Lebbeke, Waasmunster, Wichelen, Zele, Berlare en Hamme.

jongnvadender.jpg

Vincent De Wolf, An Vervliet (secretaris) en Laurent Marien (schatbewaarder) volgen Mario Rottiers, Bartel Willems, Jeroen Huylebroeck en Goedele Uyttersprot. Zij waren omwille van hun leeftijd of om andere redenen geen kandidaat meer.

Dit jaar mocht Jong N-VA Dender nog de “Welpennestprijs” in ontvangst nemen als meest verdienstelijke Jong N-VA-afdeling.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord