Search

Oppositie niet tevreden met hoge receptiekosten

Dendermonde – De oppositie, bij monde van Open VLD’er Marcel Borms, was het op de vorige vergadering van de gemeenteraad niet eens met het bedrag dat de stad dit jaar aan receptiekosten zal uitgeven. Het gaat om 155.000 euro voor het jaar 2010, liefst 25 keer meer dan wat vorig jaar werd uitgegeven en een flinke stijging tegenover wat eerder was voorzien in het budget. “Dat is 424,66 euro per dag”, rekende Borms uit. De uitgaven in het kader van het bezoek van de koning en de organisatie van de Ros Beiaardommegang zorgden volgens burgemeester Buyse voor de hoge factuur. Ook de feestelijkheden bij opening van de nieuwe bibliotheek kosten geld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie