Davidsfonds op vrijetijdsmarkt

Dendermonde – Op zondag 26 september vindt van 14 tot 18.30 uur de vrijetijdsmarkt plaats in en rond de nieuwe bibliotheek aan de Kerkstraat.

De vrijetijdsmarkt is een overkoepelend initiatief dat de energie van cultureel, jong en sportief Dendermonde bundelt en het aanbod van het nieuwe seizoen feestelijk voorstelt. De bezoeker wordt geïnformeerd over het vrijetijdsaanbod van Dendermonde én uitgenodigd om daaraan te participeren. Het evenement is gratis voor de bezoeker.

“Uiteraard neemt onze Davidsfondsafdeling deel aan de vrijetijdsmarkt”, zegt Willy Depouillon. “De boeken en cd’s waaruit u dit jaar kunt kiezen, worden gepresenteerd in de nieuwe bibliotheek. Zo maakt u kennis met het nieuwe aanbod van het werkjaar 2010-2011.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie