Krachtbalclub ’t Botterken stelt zijn teams voor

Baasrode – Krachtbalclub ’t Botterken stelde vorige weekend tijdens zijn traditionele seizoenstart zijn teams voor aan de pers, de sponsors en het grote publiek. ’t Botterken trekt ook dit jaar de kaart van de jeugd zowel bij de dames als de heren. De ingeslagen weg begint meer en meer te renderen. Bij de heren komen maarliefst 4 jonge kerels van 16-17 jaar de herenteams aanvullen. Bij de dames was deze verjonging reeds eerder doorgevoerd en bouwt men gestaagd verder. Baasrode beschikt overal alweer iets meer werpkracht dit jaar en gezien de jonge leeftijd lijkt de toekomst van de club alvast verzekerd. Naast de vier seniorenteams levert de club ook een 5-tal jeugdploegen af voor de regionale jeugdcompetitie die start in oktober. De jeugdwerking in Baasrode trekt dus volop aan en biedt aan alle jongeren een gezonde vrijetijdsbesteding wat nog steeds doelstelling nummer 1 is. (jf)

krachtbaldames.jpg

krachtbalheren.jpg

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie