Druk dansseizoen voor Gymmax Jazzdance

Appels – Gymmax Jazzdance brengt op 16 oktober samen de Denderhoutemse Harmonie Moed en Volharding een avondvullende show brengen in cultureel centrum Plom Blom in Ninove. “Deze samenwerking is een onmiddellijk gevolg van voorgaande optredens in cultuurcentrum Belgica waar de dansafdeling bewees o.a. met de harmonie van de Dendermondse brandweer dat hun dansen een perfecte eenheid kunnen vormen met het orkest en dirigent”, aldus Danny Verneirt van Gymmax. “Na deze hectische periode zal de dansafdeling starten met de voorbereiding van het jaarlijkse Gymmax Gala dat in maart volgend jaar plaatsvindt.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie