Druk dansseizoen voor Gymmax Jazzdance

Appels – Gymmax Jazzdance brengt op 16 oktober samen de Denderhoutemse Harmonie Moed en Volharding een avondvullende show brengen in cultureel centrum Plom Blom in Ninove. “Deze samenwerking is een onmiddellijk gevolg van voorgaande optredens in cultuurcentrum Belgica waar de dansafdeling bewees o.a. met de harmonie van de Dendermondse brandweer dat hun dansen een perfecte eenheid kunnen vormen met het orkest en dirigent”, aldus Danny Verneirt van Gymmax. “Na deze hectische periode zal de dansafdeling starten met de voorbereiding van het jaarlijkse Gymmax Gala dat in maart volgend jaar plaatsvindt.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord