Search

Sport na School, ook in Dendermonde

Dendermonde – Voor de vierde keer start in Dendermonde het project ‘Sport Na School’ (SNS) om jongeren van het middelbaar onderwijs na de schooluren te laten sporten. Mogelijkheden te over, met de SNS-pas: zumba, badminton, dans, fitness, rugby, squash, judo, tennis, fatburning, spinning, circusinitiatie, bodyjam, handbal… De activiteiten sluiten aan op de schooluren en gaan door in de sportaccommodaties van de deelnemende scholen of clubs.

Vooral de flexibiliteit van het systeem blijkt de leerlingen aan te spreken: ze hoeven niet vooraf in te schrijven voor een bepaalde activiteit. Wanneer ze zin hebben om te sporten en hun huiswerk laat dit toe, dan kijken ze gewoon op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaan ze er op af met hun SNS-pas. Bovendien zijn er dagelijks minstens twee, en soms zelfs 5 verschillende activiteiten. Een SNS-pas kost 35 euro en is 21 weken geldig.

Sport Na School is een initiatief van de sportdiensten van Dendermonde en Hamme, de Stichting Vlaamse Schoolsport, het BLOSO en een aantal sportclubs. Meer info op www.sportnaschool.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie