Win gratis tickets tijdens vrijetijdsmarkt

Dendermonde – Jeugdhuis Zenith en de stedelijke jeugddienst pakken op zondag 26 september tijdens de vrijetijdsmarkt uit met een ‘silent disco’. “Ter hoogte van de nieuwe bibliotheek organiseren we een Silent Disco met dj’s als E-Phonk en Dossch-Y. Je kan genieten van de muziek door je koptelefoon en misschien kan je ondertussen eens een bezoekje brengen aan de nieuwe bibliotheek. Heb je daar geen zin in, dan kan je ook deelnemen aan een wedstrijdje waarbij héél wat free tickets te winnen zijn voor activiteiten in Zenith. Ook als je dorst hebt ben je bij ons op de juiste plaats”, aldus de initiatiefnemers. De ‘Silent Disco’ start om 14 uur.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie