Mini-Oktoberfeesten in Vlassenbroek

Baasrode – De JDK Band geeft naar aanleiding van Vlassenbroekkermis een optreden met uitsluitend Oostenrijkse en Beierse liederen. Dit unieke concert vindt plaats op zondag 3 oktober om 10.45 uur in taverne De Oude Pomp in Vlassenbroek.

“De rustige en groene omgeving geeft aan de muziek die we gaan brengen een bijzondere tint”, zegt Jozef De Koning. “De JDK band doet dit al voor de derde keer op rij en komt slechts eenmaal per jaar in deze opstelling naar buiten”. Je hoeft dus niet het hele eind naar Duitsland om te kunnen genieten van Oostenrijkse en Beierse liederen. Een aantal mensen hebben volgens Jozef De Koning zelfs beloofd in volledige klederdracht aanwezig te zijn. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie