Trapsgewijs houdt halt in Stekene

Trapsgewijs 2010Trapsgewijs, een tweedaagse fietstocht waaraan dit jaar 591 jongeren van KSJ-KSA-VKSJ, Chiro en Scouts uit de regio Dendermonde deelnamen, is dit weekend aan zijn 21ste editie toe. De tocht, die gisteren, zaterdag 25 september van start ging in Sint-Gillis, hield gisterenavond halt in Stekene.

De eindplaats van gisteren, ‘plaats T’ in het Trapsgewijs-jargon, blijft tot de laatste meter onbekend voor de deelnemers. Die geraken er dankzij gecodeerde tochtbeschrijvingen. In T genoten de deelnemers van de speciaal voor hen georganiseerde ‘Trapsgewijsfuif’, waarna zij vandaag, alweer via tochttechnieken, hun weg terug moeten vinden naar het Land van Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie