Wat denkt de Baasrodenaar van een vernieuwd dorpsplein?

Baasrode – Het stadsbestuur heeft het plan opgevat om het Dorpsplein te vernieuwen. “Momenteel is het plein verouderd en in slechte toestand. Daarom heeft het stadsbestuur opdracht gegeven aan een ontwerper om een project uit te werken waarbij het Dorpsplein volledig wordt heringericht en vernieuwd”, aldus het bestuur.

Nog voor de concrete plannen worden uitgetekend, wil het stadsbestuur graag weten wat de inwoners denken van de herinrichting van hun vertrouwde Dorpsplein. Het bestuur organiseert daarom op dinsdag 28 september om 20 uur een informatievergadering in het lokaal dienstencentrum ’t Plein aan de Kloosterstraat 30.

De inwoners krijgen tijdens deze samenkomst de kans om hun opmerkingen, bedenkingen en suggesties te formuleren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord