Stadsgenoot Kristof fietst 748 kilometer op 24 uur

kristofvanweyenberg.jpg
Dendermonde – Stadsgenoot Kristof Van Weyenberg (28) won op 19 september de ‘24 Uren van Welle’ in de categorie ‘alone riders’. Hij fietste tijdens deze 24 uur durende estafettewedstrijd op z’n eentje liefst 748,8 kilometer aan een gemiddelde snelheid van 31,2. Hiermee verbrak hij zijn eigen record van 2008 met liefst 28 kilometer.

Kristof Van Weyenberg eindigde dit jaar op de elfde plaats in de ‘Vélomédiane Criquielion’. Hij nam dit jaar ook deel aan de Ronde van Vlaanderen, La Magnifique, Fléche de Wallonië, Luik-Bastenaken-Luik en hij won de Bedrijventriathlon in Hamme met het team Proreno.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

 1. Proficiat aan onze oude collega Buslotter
  In ieder geval een pracht prestatie die we niet kunnen evenaren … spijtig
  Graag hadden wij U kameraad eens in competitie gezien, zodat wij U zouden
  kunnen toejuichen , want ge kunt meer dan dat, wij zijn er van overtuigd.
  Kameraad nogmaals proficiat, met je prestatie ongelooflijk.
  Dominique.

 2. Ik kan Dominique alleen maar bijtreden !
  Kristof, ik ben altijd al een bewonderaar geweest van je talent en doorzettingsvermogen en zoals Dominique zegt: wij zouden je zo graag eens in competitie zien en zijn er zeker van dat je ook daar bij de besten bent !!
  Ook van mij nog eens een heeeeele dikke proficiat !
  Raoul

Geef een antwoord