Opnieuw gezamenlijke aankoop van stookolie

aankoopstookolie.jpgDendermonde – De Dendermondse socialisten organiseren deze winter voor de derde keer een gezamenlijke aankoop van stookolie.

Tom Bogman: “Hoewel de stookolieprijs het afgelopen jaar sterk is gedaald, zijn we er na onderhandelingen in geslaagd om nog steeds een aanzienlijke korting te bekomen voor iedereen die intekent op onze samenaankoop. De leverancier garandeert ons een vaste korting van 0,0420 euro per liter, ongeacht de dagprijs. Op de prijs van vandaag betekent dat voor een bestelling van 2000 liter een stevige korting van 84 euro”.

Deelnemers kiezen zelf wanneer ze intekenen: ofwel op maandag 11 oktober ofwel op maandag 15 november. Er moet wel rekening gehouden worden dat de dagprijs tussen deze twee data sterk kan schommelen, afhankelijk van de internationale markten. De verkregen korting blijft echter ongewijzigd.

Samen met de ‘bespaardag’ die in het voorjaar werd georganiseerd, is dit de tweede consumentenactie van de Dendermonds socialisten.

Meer informatie: www.stookolieactie.be of 0476 818 218 (Tom Bogman).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord