The Moonshine Playboys op Lazy Sunday

Dendermonde – Op de tweede ‘Lazy Sunday’ van het seizoen presenteert Honky Tonk de ambianceband The Moonshine Playboys. Zondag 3 oktober van 14.30 tot 17.30 uur kan je in de Honky Tonk Jazzclub terecht voor een flinke portie folk- en rockklassiekers.

“Ambiance gegarandeerd”, aldus Jonathan Heuvinck. “De Brusselse band The Moonshine Playboys speelde al op Marktrock en op het Dour-festival en zijn nu zondag te bewonderen in onze bunker. Aanstekelijke bluegrass van de bovenste plank!”

Meer informatie: 0479 27 57 51 of www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie