“Beestenvervoer” van Brussel naar Dendermonde

nmbs20101002-1.jpg
nmbs20101002-2.jpg
Dendermonde – We kregen vorige donderdag deze beelden van een ontevreden pendelaar die met de trein van Brussel naar Dendermonde spoorde. “Dat de trein geen toonbeeld is van stiptheid, weten we ondertussen al. Maar soms slaat men alle records. Men vervangt een dubbeldekker met acht wagons door een gewone trein met drie wagons. Dan krijg je dit soort ‘beestenvervoer’.” Wie heeft gelijkaardige ervaringen op de spoorlijn Dendermonde-Brussel?

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Dit is zoooooo herkenbaar … Ik neem dagelijks de trein naar en van Brussel-Noord. Alle dagen is het wel iets: vertraging, afgeschaft, trein ingekort … Wat mij tegenwoordig ook zo ergert is het feit dat ze (de NMBS) het nodig vinden om de reden van de vertragingen om te roepen … Je kunt je niet voorstellen hoe vindingrijk die mensen zijn. Ik pendel al zo’n 25 jaar naar Brussel en heb me steeds neergelegd bij alle perikelen, maar meer en meer kost het me moeite om me niet op te winden …

Geef een antwoord