Hondenschool valt in de prijzen op nationaal kampioenschap

hondenmanierentroef.jpg
Baasrode – Vorige week werd het nationaal kampioenschap gehoorzaamheid van het Verbond van Hondenvrienden (VVH) georganiseerd in Huise. Hondenmanieren Troef Baasrode maakte op het kampioenschap een goede beurt. “

“Bij de Gevorderden werd Pierre De Smet met zijn Rottweiler Obelix kampioen. In diezelfde reeks behaalde Cathy Goossens met haar Bouvier Frodo de prijs voor de superprestige. Dit is een prijs voor de meest regelmatige hond gedurende een gans seizoen. Tenslotte behaalde Johan Pelemans met zijn labrador Aico een eervolle derde plaats in de reeks Ereklasse. Dit kan enkel tot stand komen door het intensief trainen en bezig zijn met je honden op een positieve en speelse manier”, aldus Rudy Mannaert, voorzitter van Hondenmanieren Troef.

Meer informatie: www.hondenmanierentroef.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord