Zussen Gracy en Kelly ontwerpen succesvolle handtassencollecties

gracyenkellybulteel.jpg

Dendermonde – De zussen Gracy en Kelly Bulteel runnen samen een succesvolle schoenenzaak in Dendermonde. Op vrije momenten ontwerpen ze prachtige handtassen die je in de betere modezaken over heel Vlaanderen kan vinden.

“We luisterden heel goed naar onze klanten en hebben veel van hun feedback in onze eerste ontwerpen verwerkt”, reageert Gracy Bulteel bescheiden op het succes van de handtassenlijn Dilini. “We zijn heel tevreden met de belangstelling. Het geeft een zeer goed gevoel op een feestje iemand met één van onze handtassen te zien.”

Naast een goed inzicht in wat klanten verlangen, bevatten de collecties ook voor elk wat wils. “Er is een grote keuze aan kleuren, stoffen en afwerkingen. Elk concept wordt in drie versies aangeboden: een grote handtas voor dagelijks gebruik, een elegante kleinere versie voor feestelijke aangelegenheid en een formaat dat zich daartussenin bevindt”, legt Gracy Bulteel uit.

“Samen met het hele team achter Dilini houden we alles in eigen beheer: van ontwerp en productie tot de levering. Onze inspiratie halen we soms uit de kleinste details die ons pad kruisen, van daaruit bouwen we onze collectie verder uit. We hechten ook veel belang aan kwalitatieve en soepele ledersoorten”, zegt Gracy Bulteel. De Dilini-collectie is stijlvol, praktisch en toch apart vernieuwend met oog voor detail.

Gracy Bulteel: “Deze droom realiseren was niet zo eenvoudig. We zijn zelf heel positief ingesteld en opgewekt en dat kan je ook terug vinden in onze collectie. Door creatief te zijn en uitdagingen aan te gaan, trachten we ons te onderscheiden en dat maakt het net zo tof. Onze job is onze passie.”

Meer informatie: www.dilini.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie