Aperitiefconcert en gezellig eetfestijn

Grembergen – De Koninklijke Harmonie Sinte Cecilia nodigt je op zondag 24 oktober uit op een sprankelend aperitiefconcert gevolgd door een smakelijk en gezellig eetfestijn. Het concert start om 11 uur en vindt plaats in de gemeentelijke basisschool aan de Rootjensweg.

Geniet na het muzikaal aperitief van Warme beenhesp met rauwe groentjes à volonté of Zalm in rivierkreeftensaus en prei aan 18 euro. Voor de kinderen tot 12 jaar zijn er balletjes in tomatensaus aan 8 euro. Een lekker aperitief is inbegrepen.

Kaarten vind je bij de muzikanten en bestuursleden van de harmonie of op het telefoonnummer 052 21 44 38.

Meer informatie: http://harmonie.grembergen.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord