Jeugdhuisbestuur in de clinch met beroepskracht

Sint-Gillis – Het botert niet meer tussen de raad van beheer van jeugdhuis Zenith en zijn beroepskracht Marc Van Herrewegen. Het jeugdhuisbestuur maakte al in juli bekend de samenwerking stop te zetten.

“De partijen hebben tijdens de voorbije maanden samen gezocht naar een toekomstgerichte oplossing. Helaas werd er geen toekomstscenario gevonden waarin zowel de werknemer als de werkgever zich konden vinden, waardoor de Raad van Bestuur van Jeugdhuis Zenith zich genoodzaakt zag het arbeidscontract stop te zetten met een opzegtermijn”, meldt het bestuur via de website van het jeugdhuis.

Op de website van het Nieuwsblad verscheen zaterdag een artikel waarin beroepskracht Marc Van Herrewegen reageert op zijn ontslag. Intussen is het jeugdhuisbestuur op zoek naar 160.000 euro om de ontslagvergoeding te kunnen uitbetalen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie