Paul Gins op seminarie beleggingsclub

Dendermonde – Zaterdag 6 november organiseert de Dendermondse beleggingsclub Bull’s Eye Society een seminarie over technische analyse van beurskoersen voor alle geïnteresseerde beleggers.

“Wij hebben Paul Gins, auteur van het boek ‘Verhoog uw rendement met Technische Analyse’, docent aan EHSAL en zaakvoerder van Compugraphics uitgenodigd”, zeggen Ken Van Weyenberg en Christoph Vermeirssen van Bull’s Eye Society. “Technische analyse is het bestuderen van grafieken van historische aandelenkoersen in combinatie met informatie uit de markt om toekomstige koersen in de effectenmarkt te voorspellen. Een goede toepassing van technische analyse helpt u om de juiste moment te vinden om in een aandeel in te stappen of het te verkopen.”

Het seminarie vindt plaats op zaterdag 6 november om 14 uur in café Belfort, Grote Markt 37. De toegang is gratis. Registratie is niet verplicht.

Meer informatie: www.beleggingsclub-dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord