Whisky en bier leren proeven

Sint-Gillis – Het is heerlijk om tijd te nemen voor jezelf en te genieten van een glas whisky of een lekker biertje. Om de beleving te verhogen, kan een beetje achtergrondinformatie een groot verschil betekenen. Drankencentrale Maes komt je ter hulp met drie interessante workshops in Het Huis van Cleophas aan de Sint-Gillislaan 47. Donderdag 28 oktober om 19.30 uur vindt de initiatie ‘Whisky leren proeven’ plaats. Op het programma staat onder meer de geschiedenis, de herkomst en het productieproces van de whisky. Er worden tijdens deze avond liefst zes whisky’s geproefd.

‘Whisky Specials’ is de workshop voor gevorderden op dinsdag 9 november om 19.30 uur. Opnieuw worden zes whisky’s uitgebreid besproken en gedegusteerd. “Op vraag van verschillende klanten is het er eindelijk van gekomen om nog eens een cursus bierproeven te organiseren waarbij Belgisch bieren centraal zullen staan”, vertelt Els Maes. Deze avond vindt plaats op dinsdag 23 november vanaf 19.30 uur. Gastdocent is Jo Abbeloos, zytholoog
en hobbybierbrouwer van experimentele bieren.

Meer informatie: els@drankenmaes.be of 052 21 53 69.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie