Word jij een imker?

rogerdecroock.jpg
Appels – De imkersgilde De Vlijtige Bie organiseert een nieuwe basiscursus voor startende imkers. “We zijn op zoek naar mensen die willen meewerken aan natuurbehoud, tegelijk een leerrijke hobby willen beoefenen en er een potje honing aan willen overhouden”, aldus Roger De Croock uit Appels. De cursus loopt tot en met 6 februari en vindt plaats op zondag van 9 tot 12 uur in de vrije basisschool aan de Pachthofstraat 3 in Gijzegem. Het lesgeld bedraagt 25 euro en gaat naar de aankoop van het werkboek ‘Bijen houden’. Online inschrijven kan via de website www.devlijtigebie.be.

Informatie bij Roger De Croock : rdcroock@pandora.be of 052 22 27 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord