Search

Word jij een imker?

rogerdecroock.jpg
Appels – De imkersgilde De Vlijtige Bie organiseert een nieuwe basiscursus voor startende imkers. “We zijn op zoek naar mensen die willen meewerken aan natuurbehoud, tegelijk een leerrijke hobby willen beoefenen en er een potje honing aan willen overhouden”, aldus Roger De Croock uit Appels. De cursus loopt tot en met 6 februari en vindt plaats op zondag van 9 tot 12 uur in de vrije basisschool aan de Pachthofstraat 3 in Gijzegem. Het lesgeld bedraagt 25 euro en gaat naar de aankoop van het werkboek ‘Bijen houden’. Online inschrijven kan via de website www.devlijtigebie.be.

Informatie bij Roger De Croock : rdcroock@pandora.be of 052 22 27 18.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie