Vicaris Tripel al in kerststemming

vicariskerstbier.jpg
Grembergen – Brouwerij Dilewyns lanceert vandaag de speciale kersteditie van zijn Vicaris Tripel. De kersteditie bevat iets meer alcohol dan Vicaris Tripel en is ideaal om op lange winteravonden gezellig met vrienden te drinken.

“Het is voor de tweede keer dat we naar aanleiding van de eindejaarsfeesten een speciale kersteditie van Vicaris Tripel brouwen. Het kerstbier was vorig jaar een groot succes en we verwachten dat de belangstelling dit jaar minstens even groot zal zijn”, vertelt Anne-Cathérine Dilewyns. Samen met haar vader en meesterbrouwer Vincent Dilewyns leidt ze Brouwerij Dilewyns.

Het kerstbier is slechts gedurende een korte periode beschikbaar en wordt in een beperkte hoeveel gebrouwen. “Het exclusieve karakter van het kerstbier maakt dat het extra begeerd is”, licht Anne-Cathérine Dilewyns toe.

Het kerstbier kan telefonisch worden besteld en/of worden afgehaald in de huisbrouwerij van Brouwerij Dilewyns aan de Vijfbunderstraat 31 in Grembergen/Dendermonde. Openingsuren: woensdag en zaterdag van 14 tot 18 uur of na afspraak. Tel. 052 20 18 57.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord