Snack Attack op zaterdag 20 november

Dendermonde – Zaterdag 20 november organiseert de Dendermondse carnavalvereniging Dweis naar jaarlijkse gewoonte een “Snack-Attack”. “We serveren u die avond lekkere snacks, waaronder diverse croques, uitsmijter, spaghetti, lasagne en dit alles aan een zacht prijsje. U vindt zeker iets naar uw wensen op onze menukaart”, laat Steven Moens van Dweis weten.

DKV Dweis laat ook weten dat het op zaterdag 19 februari de ‘Wrong = Right Party’ organiseert in zaal Boonwijt in Sint-Gillis. Maar eerst kunt u op 20 november van 17 tot 23 uur terecht in zaal Klokske in de wijk ’t Keur in Dendermonde. U hoeft niet op voorhand te bestellen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord