NeNoekAf opende carnavalseizoen

nenoekaf_nov2010.jpg
Dendermonde – Het carnavalseizoen werd begin deze maand officieus geopend door DKV NeNoekAf met zijn tweede grote Bingoavond. DKV NeNoekAf werd pas een jaar geleden opgericht. “Iedereen was verrast toen we vorig jaar ongeveer drie maanden voor de cavalcade aankondigden nog deel te nemen”, zegt Johan Goeman van de carnavalvereniging NeNoekAf. “Maar we slaagden erin om met beperkte middelen aanwezig te zijn. Dit jaar hebben we iets meer tijd gehad om ons voor te bereiden. Hou ons in de gaten want we kozen opnieuw voor een lokaal thema”.

Er is voor de carnavalliefhebbers de komende weken en maanden verder heel wat te doen. DKV Palauzje organiseert op vrijdag 19 november een fuif in De Zep aan de Leopold II-laan. Een dag later, op zaterdag 20 november, kan je naar een campagnebal in zaal
Boonwijt. Op hetzelfde ogenblik organiseert DKV Dweis zijn jaarlijks eetfestijn Snack Attack in ’t Klokske op ’t Keur. Zaterdag 18 december vindt in zaal Entrepot aan de Sint-Jorisgilde een paardenworsteneetfestijn plaats.

De verkiezing van Prinscarnaval 2011 vindt plaats op zaterdag 29 januari in Sporthal Oudegem. DKV Dweis plant op zaterdag 19 februari een party in zaal Boonwijt en zondag 20 februari organiseert het carnavalcomité een groot carnavalsfeest voor kinderen in zaal Entrepot. Zaterdag 12 maart wordt de prinscarnaval aangesteld en zondag 13 maart trekt de carnavalstoet door het stadscentrum.

Meer informatie: www.carnavaldendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord