Lezing: Door het oog van een vrouw

Dendermonde – Op maandag 29 november om 20.15 uur geeft advocate Liliane Versluys een lezing in de nieuwe bibliotheek. Versluys werkt aan de balie in Leuven en werkt mee aan de website www.advocatennet.be. Ze heeft ook een eigen juridische rubriek in Libelle en de jaarboeken van Sensoa. Bovendien wordt ze ook vaak gevraagd als deskundige in radioprogramma’s.

Onlangs verscheen haar nieuwe boek ‘Je rechten bij erfenis’. Eerder verscheen van haar het boek ‘Je rechten in je relatie bij huwelijk en samenwonen’ waarin ze een antwoord biedt op vragen over samenwonen, huwen, kinderen, huwen met niet-Belgen enzovoort.

Deze lezing wordt georganiseerd door de Leesdijk, het samenwerkingsverband van de bibliotheken van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele. De inkom is gratis.

Meer informatie: 052 46 81 00 of bibliotheek@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord