Nieuwe juwelencollectie in Barleys

Dendermonde – Sophie De Sutter stelt haar nieuwe juwelencollectie tentoon in Barleys aan de Grote Markt. “Ik koos voor deze collectie om te werken met een assortiment van geheel nieuwe materialen”, laat Sophie De Sutter via haar website weten. “Buiten de klassiekers, zoals ringen en oorringen in geel, wit en roos, zullen er geheel nieuwe colliers en armbanden te zien zijn in roggeleder en slangenleder. Een nieuwe trend is het gebruik van vissenleer. Het is exclusief, sterk en duurzaam. Kom gerust een keer in Barleys een kijkje nemen”. U kunt de nieuwe juwelencollectie van Sophie De Sutter bewonderen op 27 en 28 november, 3, 4, 5, 10, 11 en 12 december telkens van 14 tot 21 uur.

Meer informatie: www.sophiedesutter.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord