Jazztalent uit eigen stad in Honky Tonk

jackflamingo.jpg
Dendermonde – Het Jack Flamingo Orchestra geeft op zondagnamiddag 26 december een concert in de Honky Tonk Jazzbunker. Het concert is een organisatie van Second Line. “We lenen ook graag eens een podium aan jonge, beginnende muzikanten en al zeker als ze jazz spelen én uit eigen stad komen. Kom hen zeker aanmoedigen”, aldus Jonathan Heuvinck van Second Line. Het Jack Flamingo Orchestra is Tim De Keyser (drums),Leander Moens (vocals), Anton Engels (piano), Quinten Van Severen (gitaar) en Sebastiaan Van Severen (basgitaar). De toegang is gratis.

Meer informatie: www.honkytonk.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord