Wat vind je van dendermonde.be?

Dendermonde – Wat vind je van dendermonde.be – niet de stad, maar de website. Dat willen Emy Vanderveken en Els Wens wel eens weten. Deze twee studentes van de Lessius Hogeschool Mechelen onderzoeken, in het kader van hun eindwerk, wat gebruikers verwachten van gemeentelijke websites, en zullen hun bevindingen overmaken aan het stadsbestuur. Wie wil, kan de online enquête invullen op http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=52688.

Wat je van editiedendermonde.be vind, dat kan je gewoon kwijt in de comments.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

 1. Beste studentes,
  De informatieve site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  Een opmerking; er zijn pogingen ondernomen om ook onze kinderen via een jeugdraad de kans te geven om voor hun belangen op te komen, doch de leeftijdsgroepen zijn beperkt.
  Vandaar deze oproep om nauwer samen te werken met jongeren die de uitgangsleeftijd hebben bereikt. Op deze manier zal (hopelijk )aan het licht komen dat deze leeftijdcategorie weinig aandacht krijgt op vlak van ontspanning. Er zijn nauwelijks uitgangsmogelijkheden in de omgeving van Dendermonde; een zaal of ruimte om een optreden of concert te organiseren of bij te wonen is onbestaande. De vaste waarden zoals de Begijnhoffeesten en Citysounds die toch een enorm succes kenden ,verdwijnen een voor een uit het straatbeeld.
  Wat blijft er nog over voor deze groep jongeren , die eveneens nood hebben aan wat vertier na een week studeren? Het is een triestig feit.

  MVG
  Moens Brenda

Geef een antwoord