Zogrally schenkt kinderfonds 1.000 euro

detondeldoos.jpg
Grembergen – De organisatoren van de jaarlijkse Zogrally schonken een cheque van liefst 1.000 euro aan het kinderfonds De Tondeldoos. Het geld werd ingezameld tijdens de recordpoging naar aanleiding van 25 jaar Suzuki GSXR in het voorjaar. “Ook voor kinderen in kansarmoede komt dit jaar de sint. En dit hebben we te danken aan de organisatoren van de Zogrally”, aldus Gino Bertin van De Tondeldoos.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Prachtig initiatief van Zogrally maar ik wil dit aanvullen dat “De Tondeldoos” van KIWANIS DENDERMONDE BEYAERT eveneens een belangrijke som gekregen heeft. We zeggen met recht en reden proficiat aan de medewerkers van ” De Tondeldoos”.

Geef een antwoord