Dendermondse middenstand geeft een Vespa weg

Dendermonde – De eindejaarsactie van de Dendermondse middenstand is opnieuw een gezamenlijk initiatief van alle handelaarsverenigingen.

“Dat Dendermonde een bloeiende middenstandsstad is staat buiten kijf. In praktisch elke deelgemeente is er een dynamische dekenij met tal van lokale initiatieven”, aldus Judith De Smedt, voorzitter van de Dendermondse middenstandsraad. “Daarentegen houdt de middenstandsraad er ook aan elk jaar met enkele initiatieven als geheel naar buiten te treden. Zo zijn er de acties ‘Braderie’, ‘Fashionweekends’, ‘Dag van de Klant’ en ‘Met belgerinkel van de winkel’, die over de grenzen van de deelgemeenten gezamenlijk worden georganiseerd.”

De kroon op het werk is de jaarlijks terugkerende eindejaarsactie. Vorig jaar stond deze actie in het teken van de Ros Beiaardommegang. “Dit jaar gingen de gedachten van de middenstandsbesturen naar het Zuiden. Er werd met bewondering uitgekeken naar de Vespa-hype. Een Vespa is nu eenmaal niet zomaar een scooter. Een Vespa is trendy, fashion, lifestyle, zuiders en Italiaans. De Vespa is de expressie van het tijdperk en de samenleving
waarin hij rijdt.”

De eerste prijs is van de eindejaarsactie is dan ook een Vespa. De gelukkige winnaars van de tweede prijs kunnen van een weekend voor 2 personen met Vespa dromen in het Italiaanse zuiden. De tien volgende prijswinnaars kunnen een weekend lang de mooiste hoekjes van ons Belgenland verkennen met z’n tweeën op een Vespa.

De eindejaarsactie loopt tot en met 31 december. Op zondag 8 januari worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie aangeboden door het stadsbestuur op de Grote Markt. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord