Zoek

Senioren op de planken

Sint-Gillis – De seniorentoneelgroep van het dienstencentrum Zonnebloem pakt dit jaar uit met het stuk ‘Doe Het Zelf, Neushoorn’ van Pierre Soetewey. Het toneelstuk gaat over de opvoering van een toneelstuk, waarin botsende ego’s, misplaatste pretenties en vermakelijke kleinmenselijkheid in een vliegende vaart de revue passeren.

De acteurs hadden een hele kluif aan dit stuk, dat ook van de toehoorders optimale concentratie zal vragen alvorens er voluit zal kunnen gelachen worden met deze komedie.

De acteurs van vorig jaar bleven op post, maar regisseur Gustaaf Van Damme gaf de fakkel door aan Mark De Meyere, die zijn sporen reeds verdiende in het amateurtoneel in Lebbeke.

Wie graag mee komt genieten van deze productie kan op zaterdag 11 december om 20 uur of dinsdag 14 december om 14.30 uur in de Zonnebloem, Breestraat 109 terecht.

Meer informatie en reservering: 052 25 19 30.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie