Ball room orkest zoekt jonge mensen

jdkband_kotk2.jpg

jdkband_kotk.jpg

Baasrode – Bandleider Jozef De Koning is voor zijn JDK Band op zoek naar jong bloed. “Als je vroeger muziek hebt gespeeld en er terug een hobby wilt van maken, dan kan je bij ons terecht. We denken voornamelijk aan trompettisten, trombonisten, saxspelers, gitaristen en percussionisten”, aldus Jozef De Koning.

De JDK Band brengt muziek van de grote ballroom orkesten uit de jaren vijftig en zestig. De meest bekende orkesten zijn zonder twijfel die van Glenn Miller, Bert Kaempfert en James Last. “Dergelijke orkesten zijn in de wijde streek niet meer te vinden. Hoewel deze dansbare muziek een streling voor het oor is door de ritmische melodieën”, weet Jozef De Koning. Speel je geen instrument, maar heb je een fantastisch stem meld je dan eveneens aan. Misschien word je wel de nieuwe frontvrouw of – man van de JDK Band.

Meer informatie: 052 33 47 61

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord