Kleuterschooltje Vlassenbroek zoekt oude foto’s

Vlassenbroek – Het kleuterschooltje van Vlassenbroek, een afdeling van de Visitatieschool van Baasrode, bestaat volgend jaar honderd jaar en dat zal uitgebreid gevierd worden tijdens een feestweekend op 9 en 10 april. Ann Delacourt, huidige juf van het schooltje, en Rita Hervent, de vorige juf, denken daarbij onder andere aan een optreden van de kleutertjes, spelnamiddag…

Maar de twee juffen willen ook een tentoonstelling opzetten. Daarvoor werkt het kleuterschooltje samen met de parochie Vlassenbroek en de Heemkring van Baasrode. “Maar we doen ook een oproep naar oud-leerlingen en sympathisanten om materiaal te verzamelen”, zegt juf Ann. “Iedereen die ons foto’s van vroeger kan bezorgen, mag dat zeker laten weten. Hoe meer documenten, hoe beter. Zowel foto’s van de school als van de leerlingen zijn welkom. Het materiaal wordt na de tentoonstelling zeker terugbezorgd.”

Wie foto’s heeft, kan contact opnemen met 0486/88.51.91 of hilan@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord