Search

Verdien jij een persprijs?

Dendermonde – Als sinds 1976 deelt de Dendermondse Perskring elk jaar de persprijzen uit, waarmee de vereniging van plaatselijke journalisten stille werkers in het daglicht wil plaatsen, iemand wil belonen die zich in het bijna voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of internationale weerklank vonden. Er zijn twee categorie├źn persprijzen: sport en sociaal-cultureel.

Zowel voor de sociaal-culturele sector als voor de sport zoekt men in Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke naar kandidaten. Zowel verenigingen en organisaties als individuen komen in aanmerking. Wie denkt zelf de geschikte kandidaat te zijn, of iemand kent die een van beide prijzen verdient, kan tot eind januari 2011 de kandidatuur met bijhorende motivatie insturen bij voorzitter Hugo Aerts, Kapucijnenlaan 11 in 9200 Dendermonde (e-mail hugo.aerts@scarlet.be).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie