Zoek

az Sint-Blasius vernieuwt logo en huisstijl

az Sint-Blasius - nieuw logoDendermonde – Wie deze week aan het ziekenhuis in de Kroonveldlaan passeerde, heeft het waarschijnlijk al gezien: het az Sint-Blasius heeft een nieuw logo. Daarbij hoort ook een nieuwe huisstijl. De nieuwe krachtige vormgeving zal de specifieke eigenheid van het ziekenhuis beter ondersteunen.

“az Sint-Blasius is een vooruitstrevend en dynamisch ziekenhuis dat staat voor hoogkwalitatieve medische zorg”, zegt Hugo Casteleyn, gedelegeerd bestuurder. “Wij willen onze zich vernieuwingsdurf, patiëntgerichtheid en excellentie in minimaal-invasieve technieken nog beter tot uitdrukking laten komen. Ons oude logo gaf geen uitstraling meer aan deze identiteit. Met de huisstijlvernieuwing brengen we daar verandering in. Het nieuwe logo is eigentijds en krachtig; het brengt vernieuwing, met respect voor continuïteit, en straalt professionalisme uit.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Naar het schijnt gaan de logoveranderingen alle naar een klein lettertype omdat zulks minder hautain zou overkomen. Hoofdletters zijn in die visie ook te vermijden! Of waar die ‘logobureaus’ toch hun bestaansreden vandaan halen.

Geef een reactie