Zoek

Grembergen opnieuw bereikbaar via Grootzand

Grembergen – Sinds vanavond kan je vanuit Dendermonde via de Martelarenlaan het centrum van Grembergen bereiken. Om veiligheidsredenen wordt geen tweerichtingsverkeer van en naar het Grootzand toegelaten omdat het kruispunt nog niet voldoende is uitgerust en er gevaarlijke conflictsituaties zouden ontstaan met het verkeer richting Zele. Ook vanaf de Zeelsebaan is het om dezelfde reden niet toegestaan om het Grootzand in te rijden. Het verkeer vanuit Zele moet via het Kleinzand en Leugestraat blijven rijden.

Al in het begin van deze maand werd in overleg met het opdrachtgevende bestuur afgesproken om de rijrichting naar het centrum van Grembergen opnieuw open te stellen. Hiervoor moest om veiligheidsredenen nieuwe werfsignalisatie aangebracht worden en wegmarkeringen worden geschilderd op de baan. Dit kon echter niet efficiënt gebeuren op een besneeuwde en bevroren ondergrond. De lokale politie zette uiteindelijk toch het licht op groen om de rijrichting naar Grembergen vanaf vanavond open te zetten. De Lijn zal vanaf maandag 27 december terug de normale route van voor de werken volgen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie