Gedichtendag in de Sax

Dendermonde – Op gedichtendag lezen de leden van het schrijverscollectief Zinspiratie uit eigen werk. De aangesloten auteurs zullen zich bovendien op een ludieke manier aan het publiek voorstellen. “We houden het bewust knus, intiem en gezellig”, aldus Linda De Vlieger van Zinspiratie.

Zinspiratie bundelt een twintigtal creatieve mensen die van letters, woorden, zinnen en boeken houden. Een uniek initiatief dat openlijk flirt met de grenzen van de traditionele lees- of schrijfgroep.

‘Gedichtendag in de Sax’ vindt vindt plaats op donderdag 27 januari om 19.30 uur in jazzcafé De Sax in de Kerkstraat.

Meer informatie: www.zinspiratie.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord