Zaklampentocht op 5 februari

Zaklampentocht op 5 februari

Schoonaarde – De Zaklampentocht van KWB Schoonaarde is een vaste waarde op de kalender van de vereniging. Op zaterdag 5 februari om 18 uur is het opnieuw zover. “Deze tocht staat open voor jong en oud en is ongeveer 7 kilometer lang. We vertrekken in de Parochiezaal tussen 18 en 19 uur. Onderweg worden vragen opgelost. De kinderen krijgen een aangepaste opdracht”, laat Guy Claessens van KWB Schoonaarde weten. “Halfweg trakteren we op een drankje en bij de aankomst in de zaal krijgt iedereen koffie met koeken. De meest dappere deelnemers kunnen een prijs winnen.”

KWB-leden betalen 2 euro. De niet-leden betalen 4 euro. Meer informatie en inschrijven bij Freddy Bogaert, Zijbaan 9. Telefonische inschrijvingen worden niet aanvaard. De Parochiezaal bevindt zijn aan de Moleneinde 1 in Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord