Oud-leiders KSA St-Arnout zingen voor Ninos de la Luna

Oud-leiding KSA Sint-Arnout gaan sterzingenSint-Gillis – Naar goede tweejaarlijkse gewoonte trokken de oud-leiders van KSA Sint-Arnout afgelopen weekend door de straten van Sint-Gillis om op geheel eigen wijze vrienden en kennissen een gelukkig jaar te wensen. Verkleed en met een heuse mobiele kerststal als decor zongen de ‘aa ballen’ -zoals ze zichzelf noemen- zelfgeschreven liederen. Het geld dat ze met het sterzingen ophaalden, 855 euro, gaat naar Ninos de la Luna, een educatief project in Peru dat werd opgericht door stadsgenoot Joeri De Munck.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord